Stolní blixery ROBOT-COUPE jsou vhodné pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, kojeneckých ústavech, ÚSP, jeslích s max. denní kapacitou do 200 porcí.
Speciální typy kutrů, které kombinují funkci mixéru a kutru umožňují:
- dokonalé rozmělnění surovin díky speciálnímu noži a stíracímu rameni víka i nádoby
- snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových nebo vařených surovin – v tekuté, polotekuté a kašovité formě
- realizaci pokrmů se změněnou strukturou podávané individuálně ve zdravotnických zařízeních
- přípravu chuťovek, předkrmů, zákusků, šlehaných krémů, emulzí nebo i specialit
- zachování původní kompozice pokrmu – předkrm, hlavní jídlo, dezert, vařené jídlo či v syrovém stavu
- zachování nutriční hodnoty a nezbytných vitamínů
Funkce vertikálních blixerů ROBOT-COUPE je stejná jako u stolních modelů standardně dodávány s nerezovou nádobou, nožem s jemných zubatým ostřím a stíracím zařízením nádoby a víka vybaveny 2 rychlostmi – 1500/3000 ot/min.
Zpět - Zařízení pro gastronomii