Kutry

Stolní kutry  od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Určeny pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 150 porcí. Umožňují zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů a mandlí.

Vertikální kutry ROBOT-COUPE k postavení na zem jsou vhodné nejen do různých stravovacíh provozů – lahůdkařství, cateringu, hotelů, restaurací, ale i nepotravinář­ských provozů – laboratoří aj. Umožňují zpracování masa, zeleniny a ovoce od hrubého rozsekání po nejjemnější kvalitu, přípravu paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky, rovněž drcení ořechů a mandlí a hnětení těstapoužívání se k úpravě práškových směsí, homogenizaci, rozmíchání, rozpouštění, ředění, přípravě emulzí aj.

Zpět - Zařízení pro gastronomii