Pro získání vhodných chuťových vlastností: vůně, vzhledu, konzistence, chutě jsou potraviny tepelně zpracovávany. Proto opravdu nutnou součástí každého gastronomického provozu jsou kvalitní termické přístroje a proto máme připravený široký výběr vynikajících gastro technologií.
Varná technika pro profesionální gastronomii se dělí do několika modulových řad:
- Řada 900 - vhodná pro většinu středních a větších gastronomických provozů - restaurace, hospody, nemocniční kuchyně, školní kuchyně.
- Řada 700 - vhodná pro většinu menších a středních restaurací a kuchyní - nabízí pokročilé technologie a dostatek místa pro přípravu jídla.
- Řada 600 - vhodná pro malá bistra, rychlá občerstvení a další provozy, kde se vaří v menším množství a kde se klade velký důraz na úsporu místa.
Číslo modulové řady znamená hloubku výrobku v milimetrech. Například tedy modulová řada 700 varné techniky jsou výrobky o hloubce 700mm a výšce typicky 900mm.
Zpět - Zařízení pro gastronomii